Verde
Muse
Mr Skeptic,
Conspiracies dont have to be secret, just unbelievable to the uneducated. It is a numbers game, it has to function just below the radar of most people. You and mr central scrutinizer miss the class on stratum in the ding-a-ling school of economics you attended did you not? You see these crime banking families have meetings that hire people that hire people that hire people. Now you turn on the television most of the reports are ocassionally on monetary theory or policy. Just enough not to wake the masses from watching american idol and playing video games. You think that all of the 500 channels of television are independent and reporting everything. Consequently, there are only two things that people know about money 1)you need to work to make money 2)you can buy things with it. Now i dont know about you but I tend to think that if you give some stranger your paycheck for management, and he hires lawyers (using your own money) to inhibit my ability to see ALL of what you are doing, maybe, just maybe there might be some hanky panky going on. But thats just me. I for one will like to see the mechanics of the half a trillion foreign credit swap, and specifically how is that going to help these united states. Hell i would want to discuss in detail this half a trillion dollar foreign credit swap publicly. I will like someone managing my paycheck to be approachable and without counsel. I dont know about you central scrutinizer or skeptics but this is how i work. I guess i am unique in that manner.
Thanks to Google, I translated that to Hungarian.
Összeesküvések dont volna, hogy titkos, csak hihetetlen, hogy az iskolázatlan. Ez a számok játéka, azt a funkciót csak alul a radar a legtöbb ember. Ön és a mr központi scrutinizer hiányzik az osztály a réteg a ding-a-ling School of Economics Ön részt ugye? Látod, ezek a bűncselekmények banki családok találkoznak, hogy a bérleti embereknek, hogy az emberek, hogy a bérleti bérleti emberek. Most kapcsolja be a televíziót a jelentések nagy részét esetenként a monetáris elmélet és politika. Csak annyi, hogy ne ébressze fel a tömegek néz American Idol és a videojátékok. Azt hiszed, hogy az 500 csatornás televízió független és jelentési mindent. Következésképpen, csak két dolog, hogy az emberek tudják a pénzről 1) meg kell dolgozni, hogy a pénz 2) meg lehet vásárolni a dolgokat vele. Most én dont tud rólad, de én inkább hiszem, hogy ha ad egy idegen a csekk az irányítás, és ő azt bérlő ügyvédek (értelemszerűen a saját pénz), hogy gátolja a képességemet, hogy minden, amit csinálsz, talán, csak talán nem lehet némi hókusz panky folyik. De amit csak én. Én az egyik lesz, mint látni, hogy a mechanika a fél billió külföldi hitel-swap, és különösen hogy megy, hogy segítsen ezeknek az Egyesült Államokba. Hell szeretnék megvitatni részletesen a fél billió dolláros külföldi hitel-swap nyilvánosan. Én mint aki irányítása én csekk, hogy megközelíthető és nem tanácsot. Nem tudom rólad központi scrutinizer vagy szkeptikusok, de ez hogyan működik. Azt hiszem, én vagyok egyedülálló, hogy legyen.
Yes, makes a lot more sense now.
V.